zModal Titel
X
geblgfdgfdlgsfdlg
7° C
MENU
 • in het nieuws
 • beauty
 • gezondheid
 • lifestyle
 • eten & drinken
 • celebs
 • video
 • Nieuwsbrief
in het nieuws
beauty
gezondheid
lifestyle
eten & drinken
celebs
video
Welcome to the Happylicious Forums.
Results 1 to 4 of 4
 1. #1
  goe bezig Array
  Join Date
  Jan 2010
  Location
  oostvlaanderen
  Age
  29
  Posts
  1,352
  Rep Power
  0

  pijn linkerzijde blijvend en nu ?

  Het zou kunnen dat ik dit onder een andere topic kon plaatsen maar vind het niet meteen , bij deze hier dus een nieuwe opgestart . Ik zal het verhaal zo kort mogelijk proberen te formuleren . Sinds juli 2009 heb ik een niet zo aangename val gemaakt met men scooter , uitgegleden op een mazoutvlek door te willen afdraaien naar links , een beetje moeten remmen enzo , met als gevolg uitgeschoven . Meteen naar spoed , oppervlakkig nagegekeken of ik niets van breuken had . Op't eerste zicht niets ergs , niets gebroken maar had wel pijn aan linkerschouder . Een week in een steunverband gelegen met men arm , kiné gevolgd . Pijn bleef .

  Nu voor mijn val had ik al véél pijn terhoogte van men bekken en ik mankte soms , zodat ik men linkse voet niet volledig op de grond kon plaatsen . Heb toen acht dagen thuis gezeten , kon gewoon niet meer uit de voeten . Na de scanner zagen ze dat ik in een begin stadium sta van atrose in men onderste rugwervels . Ze zagen dat als oorzaak , die pijn die uitstraalde naar linkerbeen . Dus kine . Ik loop al meerdere malen naar de kinesist maar pijn blijft aanhouden .

  Heb géén hoge pijngrens , dus voel ik het des te sneller .
  Het manken met links blijft . Is een periode geweest dat het beter ging maar nu kan ik dus niet lang meer neerzitten of rechtstaan .
  Met te vallen is het verslechtert wat normaal is .

  Een maand thuis gezeten , pijn had ik zowiezo maar het ging , zolang ik niets deed natuurlijk . Terug gaan werken ( ik ben poetsvrouw en werk voltijds), pijn kwam opzetten , kon helemaal niet meer op linkerzijde liggen , op men rug ging het nog , dus afwisselen naar rechter zijde . Maar na lange tijd begin ik daar ook kramp in te krijgen met dat het meeste gewicht op men rechterkant terecht komt .

  Nu pijn blijft aanhouden , de ene scanner na de andere al gedaan , zelfs doorverwezen naar specialist , conclusie = kneuzing , overbelasting van spieren , en scheurtje terhoogt van bekken . Oplossing ? Langdurige kine , dus terug opgestart . Pijn ? Verminderd niet . Pijnstillers blijf ik nemen , dafalgan 1g , ik val er héél gemakkelijk mee in slaap maar soms is de pijn gewoon niet te houden .

  Nu , enkele weken terug , met dat vries weer was het zo gevaarlijk glad , terug gevallen op linker kant met als gevolg , nog méér pijn . Men werk gaat er niet op vooruit integendeel , heb moeite om te heffen of ik voel net men spieren uitrekken zoals een elastiek en dat doet zeker geen deugd .
  Rechterkant krijgt ook soms kramp van al het gewicht daar op te zetten . Slapen op rug , niet meer pijnloos . Pijnstillers nog steeds aan het nemen , nu soms kan ik gewoon niet meer vooruit komen zonder pijnscheuten en kan ik soms men linkse voet niet meer op grond plaatsen zonder helse pijn , waardoor men been eigenlijk weigert zich neer te zetten . De kiné komt deze week aan men linker zijde terhoogte boven men bekken en tussen men schouder , ik denk dak net niet naar de plafond schoot . Buk ik mij voor even iets op te rapen en wil ik recht komen , krijg ik net een geblokeert gevoel in men rug , ga ik door men knieen , kan ik men linkse knie niet volledig plooien .

  Het is nu bijna een jaar geleden , is een arbeidsongeval want kwam van het werk , de pijn blijft aanhouden in volledige linkse kant , ik ben geen kleinzerig iemand maar de pijn die nu zo erg is ,weet ik soms gewoon niet waar kruipen naar een dag werken . Ben het beu om van hier naar daar te lopen , durf ni goe een tweede mening te vragen uit angst voor kosten waar ik zou kunnen voor opdraaien . Weet even niet meer wat gedaan , pijn is soms ondragelijk . Ik heb het zo even gehad , een pijnloze dag zou ik nu al geld voor geven
  Niemand neemt me nog serieus aangezien ik alle mogelijke scans laten doen heb .
  Moet ne mens letterlijk "doodvallen" eer men serieus word genomen ?

  Ik hoop dat wat overzichtelijker is voor te lezen en niet overdrevn te lange tekst is en geen typfouten in te vinden zijn

  alvast bedankt voor jullie tijd .

  grtjs lavendeltje
  HaKuNa MaTaTa !!

 2. #2
  MissSquash
  Guest

  Re: pijn linkerzijde blijvend en nu ?

  het gaat toch om een arbeidsongeval, dus de verzekering draait daar toch voor op he? Ik denk toch dat je best nog eens langs een dokter passeert die u hopelijk wat rust voorschrijft . Ik ben nu geen dokter, maar kan dat deftig allemaal genezen als je fysieke arbeid verricht?

 3. #3
  ni te stoppen Array
  Join Date
  Jan 2005
  Location
  I see you!
  Posts
  11,392
  Rep Power
  23

  Re: pijn linkerzijde blijvend en nu ?

  Heb je al eens aan een osteopaat gedacht?
  nein mann, ich will noch nicht gehen

 4. #4
  goe bezig Array
  Join Date
  Jan 2010
  Location
  oostvlaanderen
  Age
  29
  Posts
  1,352
  Rep Power
  0

  Re: pijn linkerzijde blijvend en nu ?

  osteopaat ok mss ? Maar na alles al geprobeert te hebben of toch bijna alles , sta ik niet meer zo snel open om iets nieuws te gaan zoeken dat HEEL misschien men pijn weg kan doen gaan ? En zelfs daar ben ik niet eens 100% zeker van of het gaat helpen , plus de angst om nog meer pijn te hebben als ik van een osteopaat zou komen . Ik ben eerlijk gezegd ten einde raad .
  HaKuNa MaTaTa !!

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •